Als je geconfronteerd wordt met kanker wil je maar een ding... en dat is beter worden.      

Misschien voel je je nu helemaal niet ziek, maar als je reguliere behandelingen ondergaat, wordt je hiervan wel ziek in de hoop natuurlijk dat de tumor verdwijnt.                                                                         

Naast de inzet van reguliere behandelingen zijn er diverse andere mogelijkheden om de tumor aan te pakken. Toen ik zelf met kanker in aanraking kwam, was ik 17 jaar werkzaam als Natuurgeneeskundige. Je wilt dan helemaal niet horen dat je aan de chemo en bestralingen moet om, hopelijk, weer beter te worden. Al je hoop is gevestigd op beter worden, dat gezwel moet eruit en het liefst nu direct!  Je wilt zo snel mogelijk weer naar je "normale"  situatie maar, ja, dat zit er nu even niet in!  Maar wat dan? Stil zitten en alles lijdzaam ondergaan?

                               DAT WAS ER VOOR MIJ NIET BIJ                            

 Ik wilde bezig zijn en vroeg me af hoe blijf ik  LEVEN!?

 

Ik bestelde stapels boeken en dook helemaal in de materie en onderzocht wat mijn mogelijk- en onmogelijkheden waren. Daarbij kwam ik nogal eens in botsing met het thuisfront én met de behandelende artsen. Én, kwam zelfs in botsing met mijn eigen geweten.

 

Naar wie moest ik nu luisteren, het thuisfront, de artsen of naar                                                                                       mijn eigen gevoel?

 

In die periode heb ik veel over de ziekte én over mijzelf geleerd. Ondanks alles, was dit een hele waardevolle periode in mijn leven! Ervaringen die meer mensen kunnen helpen en daarom gedeeld mogen worden. Vandaar dat ik het boek geschreven heb:

 

De Weg van Kanker... 

Mijn verhaal en 12 Inzichten                                                                    

Die jouw levenskracht vergroten & Je helpen om jouw weg te gaan

 

Schreef ik om mijn ervaringen met anderen te kunnen delen. 

Daarnaast geef ik regelmatig  lezingen over "De Weg"  die je  na je diagnose hebt te gaan.

Ik vertel je mijn Story en geef inzichten hoe je anders met je ziekte om kunt gaan.

De lezing is voor iedereen die geraakt is door kanker, als patiënt, naaste of geïnteresseerde.

 

Het gaat over de zoektocht naar mogelijkheden, de zoektocht naar genezing, de zoektocht naar MijZelf. In dit boek deel ik graag met je welke weg ik ben gegaan en deel ik mijn inzichten zodat jij direct, pro-actief kunt zijn, op weg naar herstel!

En ik weet ook wel dat het nu misschien raar klinkt, herstel. Maar ik ben een optimist en moed verloren of hoop verloren is alles verloren.

Helaas, maar ik wil wel eerlijk zijn, dit boek geeft je geen garantie dat je ook werkelijk beter wordt. Het geeft je echter wel handvatten hoe je met je ziekte om kunt gaan. Welke wending je leven ook neemt, je wordt er altijd wijzer van!               

               Ik ben heel blij met het voorwoord dat                                                                                                                         Dr. Roy Martina geschreven heeft.             

Hij schrijft daarin, Dit boek zal veel mensen met kanker kunnen helpen op hun eigen zoektocht, maar óók diegenen die indirect met deze ziekte te maken hebben zoals een geliefde of een vriend.    

Haar boek inspireert, omdat Dory je meeneemt in haar verhaal. De 12 Inzichten zijn de moeite waard en een aanbeveling voor iedereen, ook zij die niet lijden aan deze ziekte.

Het geeft aan wat iedereen zou moeten doen om zichzelf meer kanker bestendig te maken!

De meest behandelingen zijn alleen gericht op lichamelijk herstel. Beter worden is bij kanker, niet alleen een zaak van lichamelijk herstel.

      Als je blijft doen wat je deed,  

                blijf je krijgen wat je kreeg

 

Er is dan ook meer voor nodig om tot een goed herstel te komen. Ook zul je aan het mentaal/emotionele vlak  moeten werken om weer vertrouwen in JeZelf, je lichaam én het leven te krijgen. Daar heb je inzichten voor nodig. De 12 Inzichten beschreven in het boek, die kunnen behulpzaam voor je zijn en leiden tot meer Levenskracht!

Lees het boek maar, dan weet je wel wat ik bedoel!

Mocht je mijn hulp kunnen gebruiken, kijk dan even verder op de website wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Ik wens je veel leesplezier, wijsheid, liefde en gezondheid toe!                                                              

Dory