Je voeten als poort naar de gezondheid van je héle lijf

 

Voetreflexologie is al erg oud en wordt in India, China en Japan al jarenlang toegepast om de gezondheid te bevorderen. In 1975 is er een groot wetenschappelijk onderzoek gedaan waarbij de conclusie was dat voetreflexologie werkzaam is via het zenuwstelsel. Een voet bevat meer dan 7000 zenuwuiteinden en maken verbinding met andere zenuwen in je lichaam. Als je ergens in je lichaam een onbalans hebt, bijvoorbeeld bij rugpijn, hopen afvalstoffen zich op rond de zenuwuiteinden in de corresponderende zone's op je voeten. Met een voetreflex behandeling kun je de afvalstoffen op een zachte manier afvoeren, waardoor voedingsstoffen beter opgenomen kunnen worden. Via de nieren worden de afvalstoffen gefilterd en via de urine afgevoerden. Zo kan de balans weer hersteld worden. Omdat er tijdens een behandeling afvalstoffen vrij komen is het belangrijk om tijdens en erna voldoende water te drinken.

 

Je voeten liggen aan de basis van je gezondheid. Met een voetreflex behandeling stimuleer je het

zelfhelende vermogen van je hele lichaam!

 

Elk lichaamsdeel heeft een corresponderende zone op je voeten.

Je voeten zijn in feite een spiegel voor je hele lichaam.  Op je rechtervoet zitten alle reflexzones voor de rechterzijde van je lichaam, op je linkervoet zitten alle reflexzones voor de linkerkant van je lijf. Je tenen corresponderen met je hoofd en nek, de bal van je voet met het borstgebied, het zachte deel van je voet met het boven-, en middeldeel van je buik, je hiel met je onderbuik en bekken, de binnenkant van je voet met je wervelkolom en de buitenkant van je voet met je armen en benen. Met een voetreflex behandeling kunnen zenuwen gekalmeerd worden en ophopingen rond zenuwuiteinden kunnen worden opgelost.

 

Chinflex® voet/onderbeen massage    Behandeltijd  60 min.     € 70,=   

 

De behandeling start met een warm, ontspannend voetenbad met MeineBase zout. Vervolgens worden de onderbenen en de voeten met olie gemasseerd.
Deze massage herstelt de energiebalans en geeft een aangename ontspanning.

 

Ter ondersteuning bij mensen met kanker is er een speciale Oncoreflex behandeling af te spreken. Meer informatie kunt u vinden onder het kopje ondersteunende behandelingen bij kanker.

Meer informatie over alle Complementaire behandelingen bij kanker zijn te vinden op de website Care-ForYou Complementair by kanker.