Ondersteuning bij kanker

 

Je hebt de diagnose kanker gekregen, en wat nu?  

Kunnen we iets aan de bijwerking van de chemo en bestraling doen? verminderd worden?

En wat als je behandelingen achter de rug zijn?  Kunnen we dan iets aan de vermoeidheid en andere bijkomende klachten doen?

 

 Met natuurlijke complementaire behandelingen kunnen we de mensen met kanker gelukkig ook een goede ondersteuning bieden!

Naast de bioresonantie behandelingen kan er Oncoreflex- therapie en coaching ingezet worden om je tijdens deze ingrijpende ziekte zoveel mogelijk te ondersteunen. Ik kreeg zelf in 2015 met kanker te maken en dat heeft mij ertoe gebracht om mij  in de natuurlijke gezondheidszorg verder te bekwamen om lotgenoten in deze periode van hun leven op weg te kunnen helpen.
​Garantie's op herstel kan ik je niet geven, net zo min als je arts dit kan. Ik kan je wel ondersteunen en leren wat je zélf ook kunt doen om proactief deel te nemen aan je herstel.
De mogelijkheden voor natuurlijke ondersteuning bij kanker zijn te vinden op de pagina's OncoReflex en Ondersteuning bij kanker voor bedrijven.

Naast fysieke klachten en ongemakken, kun je last hebben om de draad van je leven weer op te pakken. Je vertrouwen terug krijgen in je lijf én je leven, staat tijdens de behandelingen voorop!

Bij voorkeur worden bij kanker de Bioresonantie-therapie en OncoReflex®-therapie gecombineerd gegeven.

De behandeling helpt je bij:

  •  De opbouw van het immuunsysteem
  •  Het afvoeren van de afvalstoffen
  •  Brengt je emoties meer in balans
  •  Het geeft meer energie en vitaliteit
  •  De bijwerking van de chemo en bestralingen, zullen deels, of helemaal, verminderen
  •  Na de behandelingen een sneller herstel, meer energie en vitaliteit!