Tarieven*

Tarieven natuurgeneeskundig consult (met vergoeding)  

1e consult 90 min met intakegesprek, Bioresonantie/ Kinesiologische, behandeling, voeding- leefstijladvies,

inclusief een flesje, 30ml, Bioresonantiedruppels,   € 100,00

Vervolg consult 60 min         € 90,00         

Vervolg consult 75 min          € 95,00

Kinderen tot en met 12 jaar   € 87,50     

*Alle genoemde bedragen zijn vrijgesteld van BTW 

 

Coaching*

ca 1 uur   € 95,00

 

Mijn behandelingen, behalve die aangemerkt worden met *, worden door de meeste zorgverzekeraars (gedeeltelijk) vergoed vanuit het aanvullende pakket.

Betaling & Facturering
Betaling dient contant of per pin plaats te vinden na de behandeling.
Bij betaling krijgt u digitaal een factuur als bewijs van betaling.
U kunt deze indienen bij uw ziektekostenverzekeraar.

Ik ben aangesloten bij de VBAG, een beroepsorganisatie voor therapeuten en de RBCZ, een overkoepelend Register voor therapeuten in de natuurgeneeskundige gezondheidszorg. Hierdoor is het mogelijk om behandelingen door een groot aantal verzekeringsmaatschappijen (gedeeltelijk) te laten vergoeden. Of die vergoeding ook voor u geldt, hangt af van uw verzekeringsmaatschappij en de soort polis die u heeft. U dient (bij)verzekerd te zijn voor Alternatieve Geneeswijzen. Er is geen verwijsbrief nodig om gebruik te maken van mijn diensten.

Controleer zelf uw huidige polisvoorwaarden om teleurstellingen te voorkomen.

 
Kijk hiervoor in de polisvoorwaarden van uw zorgverzekering onder “Alternatieve Geneeswijzen” of kijk op de site van de VBAG. Vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering gaan niet ten koste van uw eigen risico. Uw eigen risico heeft uitsluitend betrekking op vergoedingen uit de basisverzekering.
 

Bij verhindering graag 24 uur van te voren afmelden/verzetten. Bij niet tijdig afgezegde/gewijzigde afspraken ben ik genoodzaakt de afspraak in rekening te brengen.