Uit balans, niet fit, herstellend van een ziekte of ingreep, vermoeid, stress, migraine, hooikoorts, misselijk, chronische klachten?

Iedereen wilt graag een goede gezondheid hebben en vitaal zijn.

Met behulp van Kinesiologie, natuurgeneeskundige behandelingen en/of coaching kunnen wij u lichaam ondersteunen bij diverse klachten. U kunt terecht voor Complementaire en Preventieve Gezondheidszorg, Coaching  en Leefstijladvies.

​​​Lichaam en geest bezitten een zelfgenezend vermogen. Uitgangspunt bij een behandeling is het zelfgenezend vermogen te stimuleren en te ondersteunen.

Op deze website worden diverse therapieën kort toegelicht, zodat u een indruk krijgt wat
De Horizon Natural Health & Care  voor uw gezondheid kan betekenen. 

U kunt terecht voor diverse Complementaire Natuurgeneeskundige behandelingen.  

☞  Kinesiologie

☞  Bioresonantie-therapie

☞  Voetreflex-therapie

☞  NAC Life-Coaching

☞  Ondersteunende behandelingen bij kanker

☞  OncoReflex-therapie

 

Wij zijn tevens distributeur van natuurlijke gezondheidsproducten waaronder de Ontzuringsproducten

voor een speciaal ontzurings-en ontslakkingsprogramma van,   P. Jentschura.

               

Ondersteuning by kanker, voor wie?

Voor iedereen die naast de reguliere behandelingen op zoek is  naar een holistische benadering en Complementaire ondersteuning bij kanker. Én als je zelf Pro-actief wilt zijn tijdens dit proces in je leven.

Je kunt bij Care-ForYou terecht, vóór, tijdens en na je reguliere behandelingen. Wat kun je verwachten?

Een persoonlijke benadering en ondersteuning tijdens je ziekte en herstelproces, advies op het gebied van voeding, leefstijl. En ik help je om anders naar je ziekte te kijken en hier mee om te gaan. Je krijgt handvatten om de zware periode waar je in terecht bent gekomen, dragelijker te maken. 


"Ons lichaam communiceert constant met ons, je moet er wel naar leren luisteren"

 

Mijn Visie

Als je ziek bent heb je maar een wens, en dat is beter worden. Zeker bij kanker, krijgt het lichamelijk aspect, de meeste, zo niet, alle aandacht. Om weer gezond te worden, is meer nodig. Ik bekijk de ziekte op een holistische manier.

We zien steeds meer het belang in van een goede leefstijl als het gaat om voorkomen van ziektes. Goed zorgen voor je lichaam is één ding (voeding, beweging). Maar ook je gevoelens, denken, relaties en ziel zijn belangrijke pijlers. Ieder mens heeft een bepaalde draagkracht en draaglast. Het ontstaan van ziekte is een optelsom van meerdere factoren.

Volgens celbioloog Bruce Lipton, lokt langdurige stress, in 95 % van de gevallen, een ernstige ziekte uit.

Gezondheid is een samenspel waarbij op meerdere fronten een balans nodig is, om gezond te zijn, te blijven of weer gezond te worden. Niet alleen je fysieke lichaam, is je leven.

 

Bel of mail me gerust om een afspraak te maken.

       Een inspirerende groet,

Rating: 0 sterren
0 stemmen

Go With the Flow

Het leven zit vol tegenstrijdigheden. We kennen allemaal wel de uitspraak; na regen komt zonneschijn. En zo is het ook, dat is een wetmatigheid. Zo zijn er nog meer tegenstrijdigheden, die tegelijkertijd een wetmatigheid zijn.

Lees meer »