Een steun in de rug in een zware periode

         Een steun in de rug in een zware periode

                           wie kan dat nu niet gebruiken?

 

Als je de diagnose kanker krijgt, komt er veel op je af. Het is dan belangrijk dat je mensen in je omgeving hebt waar je op terug kunt vallen, die je bij kunnen staan in de moeilijke en zware tijd die voor je ligt.

Ook in deze moeilijke tijden is het belangrijk dat je je kunt blijven focussen op de mooie dingen van het leven en te zorgen dat je lichtpuntjes kunt blijven zien.

Om je lichaam goed te ondersteunen kan het heel fijn zijn om ook leuke en prettige dingen voor jezelf te blijven doen. Zoals een voetreflex-massage.

Een voetreflex-massage is een oppepper voor je humeur. Omdat het de geluksstofjes, zoals serotonine en dopamine verhoogt. Het ontspant en on-stresst je lichaam.

Voetreflex-massage's staan bekend om de ontspannende en heilzame werking bij diverse klachten.

 

Wist je dat je ook tijdens je ziekteproces een massage in de vorm van een OncoReflex®  massage kunt ondergaan? Dit is een cadeautje voor/aan JeZelf!

 

Ook bij kanker is een voetreflex behandeling een waardevolle aanvulling op je reguliere behandelingen.  Speciaal voor de oncologische patiënt is er de OncoReflex® massage, wat een specialisatie is binnen de voet-reflexologie.

De massage wordt uitgevoerd op de voeten en onderbenen.

 

Waarom een OncoReflex® massage

Kanker is een ingrijpende ziekte op fysiek maar ook op emotioneel en mentaal niveau. De behandelingen die je moet ondergaan hebben voor de meeste patiënten een hele diepe impact.

Hoewel OncoReflex® massages, geen genezende werking op de kanker zelf hebben, bieden ze wel veel ondersteuning. Zo kan het de kwaliteit van leven positief beïnvloeden, de vitaliteit doen toenemen en de bijwerkingen verminderen.

De reguliere behandelingen zijn gericht op de ziekte. 

 

Bij een OncoReflex® massage is er aandacht voor jou, ♡

én aanraking door de massage is een weldaad voor lichaam en geest.

 

Oncoreflex® massage's, zorgen dat, angst verminderd, je tot rust komt en je innerlijke gevoel van welzijn wordt versterkt.

 

 

Er zijn 4 fasen bij OncoReflex®  

Ik leg je nu graag 2 fases aan je uit.

 

De reguliere behandelfase:
Als de diagnose kanker is gesteld en je moet chemo, bestralingen of een operatie ondergaan, waarbij je last kunt krijgen van diverse bijwerkingen. Ook vermoeidheid is een veel gehoorde klacht.

De OncoReflex® massage's zijn erop gericht de bijwerkingen en stress te verminderen en jouw lichaam zoveel mogelijk te ontspannen. En dit is een welkome afwisseling naast alle andere behandelingen!

 

De herstelfase:
Als de reguliere behandelingen achter de rug zijn denken mensen vaak, zo nu ben ik klaar met alles. De behandelingen zijn zwaar geweest voor je lichaam, met name je lever heeft het zwaar te verduren gehad. Het lymfesysteem, wat belangrijk is voor het afvoeren van toxische stoffen, staat ook enorm onder druk. Zeker als er ook lymfeklieren zijn verwijderd.

De OncoReflex® massage's zijn er nu op gericht de toxische stoffen af te voeren en het immuunsysteem te versterken. Klachten zoals, een zgn. chemobrein, vermoeidheid, en neuropathie worden hierbij ook verminderd.

 

Bewezen resultaten

Uit een studie van de Michigan State University is gebleken dat mensen met kanker die voetreflexmassage's kregen, na enkele weken duidelijke lichamelijke verbeteringen hadden.

Ze waren minder vermoeid en konden beter functioneren in hun dagelijkse leven.

 

De praktijk is aangesloten bij het Netwerk OncoReflex en staat vermeld in de verwijsgids kanker van het IKNL Wil jij  ook de weldadige ondersteuning van een Oncoreflex ®

massage ervaren?

        Meer Balans in je Leven

                            Je lichaam is sterker dan je denkt!

                              Care-ForYou is er voor jou!    

 

Je moet het zelf doen, maar staat er niet alleen voor. Ik help je graag tijdens jouw ziekte  en herstelperiode!

Neem gerust  contact met mij op  CONTACT