• Op zoek naar een passend cadeau voor iemand die getroffen is door kanker?
  • De cadeauset MeineBaseDuo, voor een heerlijk ontspannend moment in roerige tijden 🎗
  • Het boek, De Weg van Kanker, 12 inzichten om je Levenskracht te vergroten 💖
HOME » NATUURGENEESKUNDIGE BEHANDELINGEN

Iedereen wil graag een gezond lichaam en een sterke geest.

Uiteraard bestaat de mens niet alleen uit een fysiek lichaam maar ook onze mentale en geestelijk gesteldheid en de manier waarop je in het leven staat zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Lichaam en geest bezitten een zelfgenezend vermogen. Uitgangspunt bij een behandeling is het zelfgenezend vermogen te ondersteunen.

 

Om de conditie van het lichaam te testen wordt bij het eerste consult de pH- waarde van de urine getest om zo de mate van verzuring in het lichaam vast te stellen. Vervolgens wordt naar aanleiding van de bevindingen een leefstijl en of voeding advies gegeven.

Middels Bioresonantie worden verstoringen opgespoord en direct behandeld.  Met een zeer uitgebreid programma kunnen meer dan 800 aandoeningen opgespoord en behandeld worden. Zie verdere uitleg onder Bioresonantie.


Er wordt gezocht naar natuurlijke preparaten die deze disbalans kunnen opheffen en het zelfgenezend vermogen weer activeren. In de tussenliggende periode tot de volgende behandeling worden deze middelen gebruikt, om tot een duidelijke verlichting van het klachtenbeeld te komen.
Bij het vaststellen van de juiste medicatie is het van belang om de middelen die er al gebruikt worden mee te testen. Ik verzoek u dan ook deze middelen mee te brengen.

Indien men het advies opvolgt, zien we dat het regeneratie vermogen in de cellen weer geactiveerd kan worden, zodat er een goed resultaat behaald kan worden. Afhankelijk van de ernst en de aard van uw klachten is er gemiddeld na 3 tot 5 behandelingen een goed resultaat te zien. Voor volwassenen duurt het 1e consult ongeveer 1,5 uur, vervolgbehandeling 1 tot 1,5  uur. Kinderen 1 tot 1,5 uur.

Vervolgbehandelingen met alleen Bioresonatie liggen tussen de 60 en 90 min.

Deze werkmethode is complementair en kan zeer goed naast de reguliere geneeswijze worden toegepast. Aanvullende en ondersteunende middelen zijn niet bedoeld om uw bestaande reguliere medicatie te vervangen. Het spreekt voor zich dat u bij ernstige klachten uw arts of specialist dient te raadplegen, u kunt ook doorverwezen worden naar een arts of specialist.

 

Kanker

In een stressvolle periode in ons leven, zoals bij kanker is het van belang om het lichaam en geest extra ondersteuning te geven voor een zo goed mogelijk resultaat.  

Care-ForYou Complementair by kanker, is een onderdeel van Gezondheidscentrum De Horizon Natural Health & Care.

Hier kun je voor specifieke ondersteunende behandelingen terecht. www.care-foryou.nl

Heb je vragen over een compleet behandelplan, neem dan vrijblijvend contact met mij op. dory@care-foryou.nl