Yes, je kunt weer terecht voor OncoReflex Behandelingen

Gepubliceerd op 1 maart 2021 om 08:26

Vanaf 3 Maart mag de praktijk weer open voor OncoReflex® behandelingen!

 

Ik kijk er naar uit om jou weer in de praktijk te mogen ontvangen!

Als geen ander weet ik dat ondersteunende behandelingen bij kanker je enorm kunnen helpen in de tijd dat je reguliere behandelingen ondergaat. Ook na je reguliere behandelingen helpen OncoReflex® behandelingen je, dat de vermoeidheid afneemt en je weer meer energie krijgt, de bijwerkingen afnemen en je vitaliteit toeneemt. Ook op mentaal en emotioneel niveau zal het je versterken.

 

Wat is een OncoReflex® behandeling?

OncoReflex ®is een specialisatie binnen de voetreflex-therapie. De OncoReflex® behandelingen worden ingezet bij kanker en zijn gericht op het verhogen van de kwaliteit van uw leven. 

Deze behandelingen zijn ondersteunend en mogen niet gezien worden als genezend van kanker.

 

De behandelingen kunnen vóór, tijdens en na de reguliere behandeling ingezet worden.

De behandeling bestaat uit een ontspannende massage van de onderbenen en voeten. De massage heeft een ontspannende werking, verminderd o.a. de vermoeidheid, de pijn, de angst, depressieve gevoelens en bevorderen het slapen.

De behandelingen verminderen de bijwerkingen van de chemo en/of bestralingen, geven je meer energie, verbeterd je immuniteit en verlaagt het stressniveau.

Een OncoReflex® behandeling is een ontspannend

moment in een hectische periode in je leven

 

Netwerk OncoReflex® en het Integraal Kankercentrum Nederland

Ik ben lid van het Netwerk OncoReflex® en sta hierdoor ook ingeschreven in de Verwijsgids van het IKNL( Integraal Kankercentrum Nederland).

Verpleegkundigen en oncologen kunnen u doorverwijzen voor ondersteunende behandelingen met OncoReflex®. U heeft geen verwijzing nodig van uw (huis)arts om een afspraak te maken. Het is wel verstandig uw behandelaar aan te geven dat u deze behandeling ondergaat.

Wat kun je zelf voor je gezondheid doen?

Ik kan niet vaak genoeg aangeven dat voeding ontzettend belangrijk voor je gezondheid is.  

Er was een tijd dat je, als je een langere tijd ziek was, je van je werkgever, een fruitmand kreeg. Dat werd natuurlijk met een reden gedaan. ;-)

Als je meer vitamine C binnen krijgt helpt dat voor een sneller herstel. De werkgever was er natuurlijk bij gebaat als je weer snel(ler) aan het werk kon. En het is nog steeds waar dat je sneller herstelt als je voldoende vitamine C binnen krijgt.

Jammer genoeg zijn er veel mensen die nog steeds te weinig groenten en fruit eten en daarmee (te)weinig vitamine C binnen krijgen. En dat is echt jammer, want juist nu kan het een groot verschil maken voor je gezondheid.

Weet je dat je alleen al door het toevoegen van meer vitamine C je lichaam heel goed helpen voor een sneller herstel?

Kiwi's zijn een bom van vitamine C en zijn lekker, sappig, zoet, zuur van smaak en bevatten veel vezels. Door vaker kiwi's te eten help je je lichaam aan meer vitamine C en verbeter je daarmee je gezondheid.

 

Er is onderzoek gedaan naar de inname van vitamine C. Daarvoor werden er drie groepen gemaakt.

Groep 1 moest twee kiwi's per dag eten.

Groep 2 kreeg  een supplement van 250 mg vitamine C per dag.

Groep 3 kreeg een placebo.

Iedere twee weken werd bij de deelnemers in alle drie de groepen, de vitamine C spiegel gemeten. De uitkomst was dat het eten van 2 kiwi's per dag meer effect had op de vitamine C spiegel, dan het innemen van een vitamine C supplement.

Bij de placebogroep liet geen veranderingen gezien.

Het eten van twee kiwi’s per dag verhoogt de vitamine C en geeft meer vitaliteit. De vitamine C-rijke kiwi's zorgen dat je fitter wordt, de stemming verbetert en het algemeen welbevinden beter wordt. Binnen 2 weken kan je al verbetering voelen.

Het proberen waard dus!

 

     Meer Balans in je Leven

                            Je lichaam is sterker dan je denkt!

 

                              Care-ForYou is er voor jou!    

 

Je moet het zelf doen, maar staat er niet alleen voor. Ik help je graag tijdens jouw ziekte  en herstelperiode!

Neem gerust  contact met mij op  CONTACT

 

 

Ik hoop je snel te mogen begroeten.

Een energieke groet,