Pharma Nord ontwikkelt, vervaardigt en verkoopt voedingssupplementen en kruidenpreparaten die wetenschappelijk zijn onderbouwd.

Het bedrijf heeft zijn productie afdeling in Denemarken en deze voldoen aan de strikte Deense wetgeving. Deze wetgeving is de strengste in Europa daardoor zijn de producten gewaarborgd van een hoog kwaliteitsniveau. De voedingssupplementen zijn gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek.

Vandaar dat ik graag werk met de voedingssupplementen van Pharma Nord en deze dan ook van harte kan aanbevelen.

 

Deense kwaliteit

Pharma Nord vervaardigt voedingssupplementen en kruidenpreparaten in Denemarken die voldoen aan de strikte Deense wetgeving. Omdat deze wetgeving de strengste is in Europa zijn de producten van een hoog en geborgd kwaliteitsniveau. Door de toenemende populariteit van deze kwaliteitsproducten heeft Pharma Nord zijn productiefaciliteiten in Denemarken uitgebreid en niet naar lage lonen landen verplaatst. Recentelijk is een nieuwe fabriek met productie- en opslagfaciliteiten geopend in Vojens, ongeveer 50 km ten noorden van de Deens-Duitse grens. Met deze uitbreiding kan Pharma Nord zijn huidige productiecapaciteit verdrievoudigen en voldoen aan toekomstige groei en ontwikkeling.

 

Je kunt producten van PharmaNord met korting bestellen gebruik hiervoor de kortingscode PN5044